Onze partners

We werken samen met specialistische partners die zich ieder vanuit de eigen expertise, onderscheiden op hun vakgebied. Onze partners leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Tremani: Onze ICT-partner. Tremani heeft sinds 1999 multimedia-applicaties voor ons gemaakt, zoals de SQ-test en de Webcamtest. Daarnaast is Tremani maker van onze huisstijl en van onze websites. In april 2010 gaven we Tremani opdracht om testportaal T-station voor ons te bouwen, de opvolger van Psychecommerce.

 

Bongaloo factory: Onze partner voor professionele videoproducties. De samenwerking dateert eveneens van 1999. Regisseur Koen Aarts organiseert en regisseert de producties. Dit houdt in: het selecteren van acteurs en stemmen, samenstellen van productieploeg, het selecteren van locaties, het voeren van de regie op de productiedag, montage en aanleveren van video- en audiobestanden voor verdere verwerking.

 

Werkwijzen: Met Herman Bosman en Alex van Gool van Werkwijzen werken we samen op het gebied van bewustwordingsprocessen rond integriteit. Als geen ander weten Herman en Alex organisatiedoelen te vertalen naar het professionaliseren van concreet werkgedrag. Voor de CamCoach (morele dilemma's) hebben zij met succes werkvormen bedacht, geïmplementeerd en uitgevoerd om deze optimaal te laten renderen. 

 

Arbeids- en organisatiepsychologen NIP:  We werken samen met arbeids- en organisatiepsychologen NIP die hun sporen als professional hebben verdiend en die goed zijn ingevoerd op onze HR-instrumenten. Zij kunnen worden ingeschakeld bij het begeleiden van assessments, loopbaan- en coachingstrajecten.   

 

Universiteiten:  We werken samen met verschillende universiteiten. Enerzijds omdat we een actieve bijdrage willen leveren aan de wetenschappelijke ontwikkeling van ons vakgebied, anderzijds omdat we het belangrijk vinden dat onze methoden en instrumenten goed worden onderzocht. Onze instrumenten zijn veelvuldig onderwerp van wetenschappelijk onderzoek, uitmondend in publicaties, mastertheses en dissertaties. Daarnaast dragen we bij aan het academisch onderwijs door het begeleiden van afstudeeronderzoek, het geven van gastcolleges en het beschikbaar stellen van tests en trainingstools. Universiteiten waar we mee samenwerken zijn: Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR), Vrije Universiteit Amsterdam (VU), Universiteit van Amsterdam (UvA), Open Universiteit (OU), Tilburg University, Rijks Universiteit Groningen (RUG), Universiteit Utrecht en Universiteit Gent. In dit verband maken we ook deel uit van het “Dutch-Flemish Network on Recruitment and Selection” dat in 2006 werd opgericht door Prof.dr. Marise Ph. Born, Erasmus Universiteit Rotterdam en Prof.dr. Rob R. Meijer, Rijksuniversiteit Groningen.