Training HEXACO met NIP-accreditatie

Maak kennis en leer werken met de Persoonlijkheidsvragenlijst HEXACO PI-R 

Inhoud:

In het afgelopen decennium is duidelijk geworden dat het bekende Big Five persoonlijkheidsmodel onvolledig is zonder de dimensie Integriteit. Uit heranalyses blijkt steeds opnieuw dat onze persoonlijkheid niet uit vijf maar uit zes basisdimensies bestaat. Het persoonlijkheidsmodel met deze zes basisdimensies - waaronder Integriteit- is bekend geworden onder het acroniem HEXACO (Honesty-Humility, Emotionality, eXtraversion, Agreeableness, Conscientiousness, Openness).

De grondleggers van het HEXACO-model, Michael Ashton en Kibeom Lee, construeerden de HEXACO-PI-R die in het Nederlands werd bewerkt en gevalideerd door Reinout de Vries (VU). Deze persoonlijkheidsvragenlijst bestaat uit zes hoofdschalen met elk vier subschalen en kan worden beschouwd als ‘state-of-art’ op gebied van persoonlijkheidsmeting. De HEXACO PI-R is online verkrijgbaar via www.t-station.nl.

In de bijeenkomst maakt u kennis met de achtergronden en de toegevoegde waarde van het HEXACO-model. U leert werken met de gelijknamige persoonlijkheidsvragenlijst.

Voor wie?

Arbeids- & Organisatiepsychologen, assessmentpsychologen, coaches, loopbaanadviseurs.

Accreditatie/ registratiepunten NIP:

De training is geacrediteerd door het NIP en geeft acht punten voor de registers ‘Arbeid- en Organisatiepsycholoog NIP’ en ‘psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP’.

Open inschrijving:

  • Tijdsduur:  1 dagdeel
  • Datum en locatie: wordt steeds nader bekend gemaakt
  • Inschrijven:  Via info@vandermaesenkoch.nl ovv ‘training HEXACO'

In company:

De training wordt ook 'in company' aangeboden. Neem contact op voor een afspraak of voor meer informatie.

Terug naar overzicht