Personele wijzigingen juni-september 2007

Janneke Oostrom heeft ons na bijna twee jaar samenwerking verlaten. Verlaten is eigenlijk niet het goede woord; Janneke is AIO geworden aan de Vakgroep Psychologie van de Erasmusuniversiteit en in haar promotieonderzoek - dat voor een belangrijk deel gefinancierd wordt door GITP - gaat ze zich richten op de validiteit van innovatieve selectie-instrumenten, onder andere de SQ-test en Webcamtest van Van der Maesen & Koch.
We houden op deze manier intensief contact met Janneke. We zijn haar zeer erkentelijk voor haar vele waardevolle bijdragen van hoog niveau en voor haar betrokken en plezierige manier van samenwerken.

We hebben het geluk dat we voor Janneke in de plaats Marit en Maria hebben weten enthousiast te maken om met ons samen te werken.

Marit op de Beek had een HBO-studie achter de rug voordat ze ging studeren aan de EUR. Op dit moment is ze bezig met de mastersfase van haar studie A&O-psychologie. Ze heeft veel werkervaring naast haar studie opgedaan. Ze schreef een heel lezenswaardige scriptie over de effectiviteit van coaching. Voor Van der Maesen Koch is ze vanaf juni 2007 actief. Marit gaat naast haar werk bij Van der Maesen Koch haar onderzoeksstage doen naar de Webcamtest bij coaching van medewerkers.

Maria Tims is MSc in de A&O-psychologie. Ze heeft een dubbelfunctie: ze werkt samen met ons én is docent aan de Vakgroep Psychologie aan de EUR. Maria wijdde haar afstudeeronderzoek aan het onderwerp "bevlogenheid van leidinggevenden" (afstudeerbegeleider prof. Arnold Bakker). Ze schreef hierover een onderzoeksscriptie die veel lof heeft geoogst.

We zijn ervan overtuigd dat we met Marit en Maria in ons team onze doelstellingen, leveren van producten die zich onderscheiden door hun innovatieve karakter en hun kwaliteit, kunnen realiseren. Janneke zullen we voorzien van alle steun die in ons vermogen ligt om haar promotieonderzoek tot een succes te maken.

 

 

 

Terug naar overzicht