Op weg naar een nieuw testsysteem: T-station.

Op 1 maart 2011 vervangen we ons testportaal Psychecommerce door een compleet nieuw systeem, T-station. De T staat voor test, toets of training.

Al onze online instrumenten zoals de SQ-tests, Webcamtests, CamCoaches, capaciteitentests (ICCT) en vragenlijsten worden in het nieuwe systeem overgezet.

We zullen er zorg voor dragen dat de overgang vlekkeloos verloopt en dat u alleen de voordelen zult merken van het nieuwe systeem.

In een serie nieuwsbrieven zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. In deze eerste nieuwsbrief leggen we uit waarom we naar een nieuw systeem overstappen.

Waarom T-station?
Het huidige systeem functioneert al 10 jaar naar tevredenheid. Toch willen we niet afwachten totdat het verouderd is. We hebben gekozen voor een ‘state of the art’ systeem waar we weer jaren mee vooruit kunnen.

Het nieuwe testsysteem heeft zich al op grote schaal bewezen in het onderwijs. In april van dit jaar hebben we opdracht gegeven het systeem geschikt te maken voor onze instrumenten en voor onze klanten in het HRM-veld.

Een belangrijke reden om voor T-station te kiezen is dat we voorop willen blijven lopen bij het ontwikkelen van innovatieve tests en ontwikkeltools. Het systeem biedt de mogelijkheden die daar voor nodig zijn.

Flexibeler wordt het ook. Wanneer we iets nieuws willen doorvoeren dan kunnen we dit voortaan eenvoudig zelf doen, zonder de hulp van technische partijen.

Daar komt bij dat het mogelijk zal zijn om binnen één test verschillende soorten opgaven door elkaar heen aan te bieden. Door de afwisseling zullen deelnemers het werken aan een test of trainingsinstrument als realistischer en uitdagender ervaren.

Ten slotte: T-station is ontworpen om met andere (test)systemen te communiceren. Hierdoor is het goed mogelijk om afname en rapportage van onze instrumenten binnen een andere test- of toetsomgeving te laten plaatsvinden.

Tot zover deze eerste nieuwsbrief. In de volgende editie zetten we uiteen wat het nieuwe systeem voor u betekent.

Terug naar overzicht