Expertisesessie 'Alles over Assessments' over SJT, Webcamtests, Gaming & Assessment

Assessments kunnen effectiever, efficiënter, goedkoper en moderner. Dat is het uitgangspunt van de expertisesessie die wordt georganiseerd door 'Alles over Assessments'. Tijdens deze middag worden de mogelijkheden belicht van Situational Judgment Tests (SJT's), Webcamtests, gaming en andere manieren om multimedia in te zetten bij assessments. Ook wordt ingegaan op de vraag: is het gebruik van multimedia in assessments wetenschappelijk verantwoord?

'Alles over Assessments' vroeg ons als ontwikkelaar en specialist op dit gebied een bijdrage te leveren aan de expertisesessie. We zullen ingaan op SJT's en de Webcamtest, een vinding die we in 2005 introduceerden en werd betiteld als 'wereldprimeur van eigen bodem' (Busato, 2005). Sindsdien is de Webcamtest verder doorontwikkeld, gesteund door positieve praktijkervaringen en onderzoeksresultaten.

Deelnemers zullen tijdens onze bijdrage niet alleen horen maar vooral ook meemaken hoe SJT's en Webcamtests werken. De sessie vindt plaats op 12 november van 13.30 tot 17.30 bij het NIP in Utrecht. Aanmelden kan via de website van Alles over Assessments.

 

Terug naar overzicht