Cursus SJT’s en in-baskets met accreditatie (12 punten)

Situational Judgment Tests (SJT's) staan volop in de belangstelling van wetenschappers, assessmentpsychologen en andere HR-professionals die de ontwikkelingen hebben gevolgd. Maar wat doen SJT’s eigenlijk en wat kan je er mee? Op 2 februari 2017 komen deze vragen uitgebreid aan de orde in de hiervoor ontwikkelde cursus.

Samen met Jeroen Meliëzer (Construct Bedrijfspsychologie) verzorgen we al enige tijd de cursus "SJT’s en in-baskets". De cursus wordt door deelnemers goed ontvangen omdat deze zowel inhoudelijke verdieping als praktische oefening biedt.

In de bijeenkomst op 2 februari 2017 a.s. leer je op welke manier de simulaties ingezet kunnen worden en hoe je er in de praktijk mee werkt.

Verder maak je kennis met SJT’s en in-baskets door ze zelf te doen en leer je meer over de achtergronden door het lezen van recente literatuur. De opgedane kennis en vaardigheden kan je kwijt in een verdiepend ‘take home’ tentamen. Na het volgen van de cursus ben je weer helemaal bij op dit gebied. Mooi meegenomen: de cursus wordt door het NIP gehonoreerd met 12 accreditatiepunten A&O/A&G.

Datum workshop: 
2 februari 2017 van 14.00 tot 18.00

Locatie: 
Seats2Meet, Utrecht

De cursus bevat:  
-          demologins
-          recente literatuur
-          workshop
-          take home tentamen (open boek)

Accreditatie:
12 punten voor de NIP-registers A&O en G&O

Inschrijven:
door te mailen naar info@vandermaesenkoch.nl ovv ‘cursus SJT’s/ in-baskets’

Kosten: 160 euro (excl. btw) per deelnemer

NB: de workshop kan ook in company worden gegeven. 

Zie ook: Situational Judgment Tests (SJT's)


Terug naar overzicht