Contract voor nieuw testmanagementsysteem ondertekend

Ons testmanagementsysteem en testportaal Psychecommerce is alweer tien jaar online. Het heeft prima gefunctioneerd, maar was aan vervanging toe om mee te gaan met de eisen van de tijd. We hebben Tremani in Delft opdracht gegeven een nieuw systeem te ontwikkelen. Op 26 april is het contract getekend.

De naam Psychecommerce verdwijnt. Het nieuwe portaal zal T-station gaan heten. De T voor T-station staat voor Test, Toets, Training.

Tremani heeft vele jaren ervaring met een soortgelijk portaal voor het afnemen en beheren van toetsen in het onderwijs. Dit systeem dient als basis voor T-station waarin ook compexe assessmentmethoden als Webcamtest en andere open-antwoordmethoden een plaats zullen vinden.

De bouw neemt ruim een half jaar in beslag. T-station zal naar verwachting op 1-3-11 Psychecommerce vervangen. Psychecommerce blijft daarna nog enkele maanden actief voor rapportagedoeleinden.

T-station heeft zeer veel interessante nieuwe mogelijkheden en zal zeer gebruikersvriendelijk worden opgezet. We houden onze klanten op de hoogte over mogelijkheden en gebruik van het nieuwe systeem. Ruim voor 1-1-11 zorgen we voor mogelijkheden om het nieuwe systeem te leren gebruiken.


Terug naar overzicht