CamCoach voor Leidinggeven is vernieuwd

Naast de nieuwe Webcamtest voor Leidinggeven is er nu ook een gemoderniseerde versie van de CamCoach voor leidinggeven. Waar de Webcamtest vooral is bedoeld voor assessment van leidinggevende vaardigheden gaat het bij de CamCoach puur om het ontwikkelen van gedrag.

Met de CamCoach voor leidinggeven verbeteren deelnemers in korte tijd hun eigen gedragsvaardigheden door intensief te oefenen met leidinggevende situaties. Laagdrempelig, effectief en tegen de laagst mogelijke kosten. 

Deelnemers krijgen in de CamCoach te maken met gefilmde praktijksituaties waarin zij rechtstreeks worden aangesproken vanaf het scherm. Zodra het beeld bevriest krijgen zij de gelegenheid om hier spontaan op te reageren. Deze reactie wordt opgenomen met de webcam. Direct daarna kunnen zij hun eigen reactie terugbekijken, samen met nuttige tips en een modelreactie. Gesterkt door deze informatie kan je als deelnemer de situatie opnieuw afspelen en een verbeterde reactie inspreken. Dit kan je net zolang herhalen totdat je tevreden bent. Daarna start je de volgende situatie. Als alle situaties zijn doorlopen is het mogelijk om de beelden terug te bekijken en erop te reflecteren. Alleen, samen met iemand anders of in een groep met medecursisten.

Vooral startende leidinggevenden kunnen profiteren van de kracht van het instrument maar ook meer ervaren leidinggevenden kunnen hun communicatieve vaardigheden verder oppoetsen met de nieuwe CamCoach voor leidinggeven. 

CamCoaches zijn er niet alleen voor leidinggeven maar ook voor commerciële vaardigheden en voor het oefenen van het sollicitatiegesprek. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om CamCoaches op maat te laten ontwikkelen. Neem voor meer informatie contact op via info@vandermaesenkoch.nl of klik door via onderstaande link: 

>>>  Meer informatie over CamCoaches

 

 

Terug naar overzicht